Existuje naozaj dokonalý čas pre krájanie torty. Ak ste aj vy premýšľali nad tým, aký je ten správny moment, pozrime sa na to.
Aj keď je mimoriadne chutná a tešíte sa na ňu, predsa len chcete aby sa zjedla. Nie každého to napadne, ale zamrazovať po svadbe kilá nezjedenej torty nie je sranda.
Prečo nekrájať tortu o 22:00
Uvedomili ste si niekedy, že krájanie torty prichádza po vyložení teplého bufetu, všetkých zákuskov a dávno po vypití kávy? Mali ste ako hostia na svadbe ešte miesto v brušku zrejsť aj tortu? A koľko žien odmietlo tortu kvôli neskorej večernej hodine? Ach, veď je taká škoda, ak poputuje nie len do mrazáku, ale ešte aj do koša…
Preto ideálny čas číslo 1. je nakrájať tortu ešte pred prvým tancom.
Vy aj hostia si pohodlne vychutnáte svadobnú večeru a prichádza čas na kávu a zákusok. Tým môže byť vaša torta. Nevykladajte dovtedy ani žiadne iné zákusky na stoly. O to viac sa vaši hostia budú na tortu tešiť.
A bonusom je, že si popri káve a torte potom hneď môžu vychutnať váš prvý tanec. Nie je to skvelé?
Ideálnym časom čislo 2. je nakrájať tortu čo najskôr po prvom tanci, alebo pred druhým tančeným kolom.
Je to v prípade, ak sa vám nepáči koncept krájania torty pred prvým tancom.
Stále však platí, že hostia ešte nebudú prejedení zákuskov, môžu si dať tortu ku káve a všetky dámy so snahou o štíhlu líniu vám poďakujú, že v mohli ešte zjesť tortu v skorších večerných hodinách a stihnú ju aj vytancovať.
Predstavivosti sa tiež medze nekladú a vy ako mladomanželia môžete otvoriť aj druhú tanečné kolo a dať hosťom možnosť popri torte sledovať, ako si užívate váš veľký deň. Držíme vám palce.
TIP NA ZÁVER: Krájanie torty s prskavkami je úžasný bod programu a sú z neho najkrajšie fotografie.
Autor: Eri MEMO
Fotografie: Matt & Eri MEMO